2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Cenzúra: Gyurcsány bukott pártnak nevezte az MSZP-t

Cenzúrázva közölte Gyurcsány Ferenc véleménycikkét a Népszabadság. A Demokratikus Koalíció elnöke eredeti írásában bukott pártnak nevezte az MSZP-t, amely már nem képes programot adni.

Cenzúrázva közölte Gyurcsány Ferenc véleménycikkét a Népszabadság. A Magyar Nemzet azt írja: a Demokratikus Koalíció elnöke eredeti cikkében úgy fogalmazott, hogy az MSZP már nem képes programot adni, ezért van szükség a pártunióra. A Népszabadság ezt a részt nem közölte szerdai számában, a Galamus.hu viszont megjelentette a teljes írást.

Szigetvári Viktor Gyurcsány Ferenc bírálatára úgy reagált, hogy Gyurcsány Ferenc nem osztályfőnöke a baloldalnak, ezért nem osztogathat tanácsokat. Az MSZP elnökhelyettese pedig elhibázott lépésnek nevezte, hogy Gyurcsány az önkormányzati választás kampányában jelentette meg felhívását az egyesülésre. Gőgös Zoltán emlékeztetett arra is, hogy az egységes baloldalt annak idején pont a volt miniszterelnök verte szét.

Havas már csatáról beszél

Az MSZP budapesti pártszervezetének elnöke közben már csatáról beszél. Havas Szófia Magyarország élőben című műsorunkban azt mondta: a baloldalon jelenleg azért folyik harc, mert Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-jelöltként szeretne visszatérni 2018-ban. „Pontosan tudom, hogy ez az egész média előtt zajló első csata – amelynek nem kellene zajlania – arról szól, hogy nyilván Gyurcsány Ferenc szeretne visszajönni mint majdani közös jelölt 2018-ban. Én ezt nem tartom egy szerencsés ötletnek” – mondta az MSZP Budapesti Központi Pártszervezetének elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!