2024. 06. 26. Szerda János, Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Budapesten a Városháza udvarát is felveri a gyom

A fővárosi kertészeknek elegük lett Karácsony Gergely álszentségéből. Bevitték a Városháza udvarára a Metropol fotósát, hogy megmutassák, ott is hatalmas a gaz. A lap úgy kommentálta a látottakat, hogy Karácsony, aki a saját portáján sem tart rendet, saját maga is a gyomtenger közepén parkol.

  • Budapesten a Városháza udvarát is felveri a gyom

A Hír TV már többször is beszámolt arról, hogy egész Budapestet elárasztotta a gyom. Mint kiderült, a városházát is. Jól látható, hogy Karácsony Gergely még a saját portáján sem tart rendet.

A fővárosi kertészeknek ugyanis elegük lett a főpolgármesterből, így megkeresték a Metropol szerkesztőségét. Megmutatták, hogy még a Városháza udvarát is felveri a gyom, ami már a parkolóból is látszik. Éppen ott, ahol a Városháza dolgozói parkolnak, köztük a főpolgármester is.

Karácsonynak már főpolgármesteri kampányában meggyűlt a baja a Városházával és annak kerítésével is. Bár akkor is volt belépője az épületbe, úgy gondolta, jó poén lenne, ha átmászna a kerítésen – ezzel is jelezve, hogy megválasztása után közparkot csinálna a városháza parkolójából.

Ám mindkét tervéről letett, nem mászott át a kerítésen sőt, 4 évvel később is pont ugyanúgy néz ki a parkoló mint akkor, azaz semmi sem történt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb fordulat történt Magyar Péter botrányos ügyében + videó

Újabb fordulat történt Magyar Péter botrányos ügyében + videó

A Központi Nyomozó Főügyészségre került át a rendőrségtől Magyar Péter ügye. Péntek hajnalban a Budapesti Rendőr-főkapitányságra érkezett bejelentés, miután a Ripost információi szerint Magyar Péter elvette az őt videózó egyik vendég telefonját egy szórakozóhelyen, majd a Dunába dobta azt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!