2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Borbély Ádám: Fejlesztések helyett a saját embereit pénzeli a baloldali vezetés

A baloldali képviselőket is felháborította Zugló legújabb botránya. Az önkormányzat jelentős prémiumokat osztogat a hozzá tartozó cégek vezetőinek. Az éves fizetésük 50 százalékát kapják meg plusz juttatásként. Mindeközben a városrész MSZP-s polgármestere pénzhiányra panaszkodik.

  • Borbély Ádám: Fejlesztések helyett a saját embereit pénzeli a baloldali vezetés

Elhanyagolt utcák, járdaszakaszok ahol térdig ér a növényzet, és önkormányzati társasházak, ahol omladozik a vakolat. Ezek a felvételek Zuglóban készültek.

A kerület vezetője Horváth Csaba a kormányt támadja és forráshiányra hivatkozik.

Teszi mindezt úgy, hogy a városvezetés most emelte meg az önkormányzati cégek vezetőinek fizetését. Sőt a legtöbb esetben ezt még plusz juttatással is kiegészítenék.

Várnai László a kerület független képviselője úgy gondolja: a legnagyobb probléma ebben az ügyben az, hogy a megígért fejlesztések a kerületben rendre elmaradnak.

A zuglói kifizetések ügyével kapcsolatban még a baloldali Hadházy Ákos is hangot adott nem tetszésének. Közösségi oldalán azt írta: a Zuglói korrupt mocsár lecsapolása nem lesz egyszerű feladat.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adtak ki Szergej Sojgu ellen

Háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adtak ki Szergej Sojgu ellen

A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) kedden elfogatóparancsot adott ki Szergej Sojgu, az orosz biztonsági tanács titkára, valamint Valerij Geraszimov, az orosz fegyveres erők vezérkari főnöke ellen az ukrajnai háború során 2022. október 10. és 2023. március 9. között elkövetett állítólagos háborús bűncselekmények miatt.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!