2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Bokros: Falusnak kellene visszalépnie az én javamra

Falus Ferencnek vissza kellene lépnie a főpolgármester-jelöltségtől – a MoMa elnöke ezt a köztévé reggeli műsorában mondta.

Bokros Lajos szerint ő áprilisban visszalépett a baloldali összefogás javára, de akkor a baloldal nem tudta kihasználni ezt a lehetőséget, ezért most úgy döntött, hogy nem fog visszalépni Falus Ferenc javára.

Bokros Lajos: Áprilisban visszaléptünk az ő javukra, ők nem tudtak élni ezzel a lehetőséggel, a demokratikus ellenzék nem volt a helyzet magaslatán, mi vagyunk a demokratikus ellenzéknek ilyen téren most a vezető ereje. Én állok a legjobban most az összes közvélemény-kutatás szerint, ezt Ön mondta a műsor elején, következésképpen semmi okom nincs arra, hogy visszalépjek.
Műsorvezető: Ezt mondta Falus úr is, hogy lehet, hogy a közvélemény-kutatások így mérik, de ő biztos abban, hogy ő a legnépszerűbb.
Bokros Lajos: Jó, ez nem önmagában döntő. Döntő az is, hogy nekünk van programunk, és ha ő egyetért a mi programunkkal, akkor megint az a logikus, hogy ő lépjen vissza az én javamra.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!