2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Biztos a Fidesz-fölény, küszöb alatt Gyurcsányék

Magabiztos Fidesz-fölény, fej-fej mellett az MSZP és a Jobbik, küszöb alatti DK – ez derül ki a Nézőpont Intézet Európai Parlamenti választásról szóló felméréséből.

Az Intézet május 6. és 8. között végzett kutatása szerint a biztos pártválasztók 46 százaléka adná a voksát a Fidesz–KDNP-re. Az MSZP-nek a Jobbikkal azonos a támogatottsága, mindkét párt 15 százalékon áll. 10-10 százaléknyi szavazatra számíthat az Együtt–PM és az LMP is. A Gyurcsány-pártra csak a biztos pártválasztók négy százaléka szavazna. Az összes megkérdezett 44 százaléka nyilatkozta, hogy részt venne az EP-választáson, ez az arány Budapesten 50 százalék feletti.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!