2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Bizottsági ülés a Tisza-tó mellett

A rendőrség és társszervei egyeztettek a nyár hátralévő időszakára vonatkozóan.

  • Bizottsági ülés a Tisza-tó mellett

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság 2021. augusztus 16-án tartotta – az éves nyitóértekezlet utáni – harmadik egyeztető ülését a tiszafüredi polgármesteri hivatalban.

Az ülést ezen alkalommal Kucsinka Tamás r. alezredes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi- és Határrendészeti Osztály vezetője koordinálta.

A bizottság tagjainak képviselői beszámoltak a nyári turisztikai idény során ez idáig végrehajtott rendészeti intézkedéseikről, eredményeikről, majd meghatározták a következő időszak közbiztonsági teendőit, a kiemelt eseményekkel kapcsolatos feladatokat.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A NAIH vizsgálja Magyar Péter listázós kijelentéseit + videó

A NAIH vizsgálja Magyar Péter listázós kijelentéseit + videó

A Napi aktuális vendége Péterfalvi Attila, Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatal elnöke volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között arról beszélgettek, hogy Magyar Péter az ATV munkatársainak vallási hovatartozását részletezte egy bejegyzésben.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!