2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Bizalmat szavaztak a szexbotrányba keveredett polgármesternek

A Fidesz önkormányzati képviselője is bizalmat szavazott Gyömrő polgármesterének, akinek szexorgiáiról a Hír TV Célpont című műsora is beszámolt, a Blikk című napilap pedig fotókat is közölt azokról.

A Pest megyei város képviselő-testülete egyhangúlag állt ki Gyenes Levente mellett. A fideszes Spatits Mikós arra hivatkozott: pártja azért alkotott törvényeket az elmúlt években, hogy mindenkinek joga legyen távol tartani a nyilvánosságtól az intim szféráját. A bizalmi szavazást a Gyömrői Társaskör kezdeményezte, a szervezet képviselője azonban indoklás nélkül távol maradt a voksolástól. Az egyik fotón Gyenes Levente fehér port szív fel egy meztelen női testről. A polgármester Célpont című műsorunknak tagadta, hogy a fehér por kábítószer volt. Tőle is elhangzott a megszokott hivatkozás, hogy a fotókat manipulálták.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!