2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Békét és kompromisszumot sürgetnek a magyarok az orosz-ukrán konfliktusban

A magyarok 83 százaléka a békekötés miatt sürgeti az orosz-ukrán háborúban a kompromisszumot - ez derült ki a Századvég felméréséből. A megkérdezettek többsége azonban úgy látja, a szemben álló felek nem érdekeltek abban, hogy tárgyalás útján rendezzék a konfliktust. A közvélemény-kutatásból az is kiderült, hogy folyamatosan romlik a háborúban közvetlenül vagy közvetve érintett politikusok megítélése. 68 százalékra nőtt például azoknak a száma, akik rossz véleménnyel vannak Zelenszkíj elnökről. A Vlagyimir Putyin orosz elnökről kialakított negatív vélemény aránya még ennél is magasabb: 72 százalékos. De Joe Biden amerikai elnök megítélése is romlott.

  • Békét és kompromisszumot sürgetnek a magyarok az orosz-ukrán konfliktusban

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!