2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Bekapcsolva maradt mikrofon buktatta le a Jobbik bajai önkormányzati képviselőjét

Bekapcsolva maradt mikrofon buktatta le a jobbikos önkormányzati képviselőt Baján – erről ír a Pestisrácok.hu. Egy a portál birtokába kerül felvételen hallható, amint a Duna menti város momentumos polgármestere, Nyirati Klára beszélget a korábbi mszp-s Széll Péter alpolgármesterrel. A városvezető a véletlenül bekapcsolva maradt mikrofon mellett közölte, hogy Hornyák József úgy kapta meg Baja Pénzügyi, Városüzemeltetési és Városfejlesztesi Bizottságának elnöki pozícióját, hogy még érettségivel sem rendelkezett. A polgármester szerint hiba volt a Jobbik képviselőjét jelölni.

  • Bekapcsolva maradt mikrofon buktatta le a Jobbik bajai önkormányzati képviselőjét

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kemény civódás indult meg a pécsi baloldali pártok között

Kemény civódás indult meg a pécsi baloldali pártok között

A cikk szerint a törés akkor következett be, amikor 2021-ben 12 pontos ultimátumot küldtek Péterffy Attila polgármesternek a saját koalíciós társai, és az MSZP-s körök hatalmi törekvéseit, valamint a demokratikus működést kérték rajta számon.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!