2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Juhász Péter: Bevett szokás volt a nagy köztartozás

Beismerte az Együtt–PM-es Juhász Péter, hogy cégei korábban tartozással szűntek meg.

A Bajnai-párt politikusa a Magyar Nemzetnek azt mondta: bevett szokás volt, hogy a cégek nagy köztartozást hagytak maguk után, vagy az adóhivatal számolta fel azokat. Juhász Péter szerint így olcsóbb volt kiszállni a vállalkozásokból. A PestiSrácok.hu írt először arról, hogy több mint 7 millió forint adótartozással mentek csődbe és fantomizálódtak azok a vállalkozások, amelyeket Juhász vezetett az elmúlt években. Több vállalkozás ellen végrehajtás indult, öt hozzá köthető társaság közül többet azért töröltek, mert a cég székhelyén és a politikus megadott címén sem találtak senkit.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!