2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 05:00

Belföld

Bándy-gyilkosság: P. László rossz nevet mondott

A tanúk és szakértők meghallgatásával folytatódott a Bándy-gyilkosság pere. Ismét több ellentmondásra derült fény P. László vallomása kapcsán.

A tanúk és szakértők meghallgatásával folytatódik hétfőn a Bándy-gyilkosság pere a Pécsi Törvényszéken. A Hír Televízió helyszíni tudósítója elmondta, a bíró az elmúlt tárgyalások ismertetésével kezdte a napot, majd beszámolt annak a három gyermeknek a meghallgatásáról, akik megtalálták Bándy Kata holttestét. A gyerekek bújócskáztak a bokorban, mikor rátaláltak Bándy Katára, nagyon megijedtek, ezért hazaszaladtak, és szóltak a szüleiknek, akik először nem hittek nekik, de később visszamentek velük a játszótérre. A harmadik gyerek nem látta a holttestet, mert ő volt a hunyó.

Ezek után a bíró P. László rabtársainak levelét ismertette, melyben a két rab arról számolt be, úgy tudják P. László nem egyedül követte el a bűncselekményt.

Ismét meghallgatták Bándy Kata volt barátját; őt elsősorban arról faggatták, Katinak, Katának vagy Katalinnak szólították a pszichológusnőt. A férfi elmondta, a lány azt szerette, ha Katának hívták, és mindig kijavította, ha valaki máshogy szólította. Ennek azért van jelentősége, mert P. László vallomásaiban konzekvensen Katiként hivatkozik Bándy Katára. P. László erre azt reagálta, hogy csak vallomásában használta a Kati nevet, személyesen Katának hívta a pszichológusnőt. A tárgyalás a szakértők meghallgatásával folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Vezércikk - Újabb kínos üggyel kell szembesülnie Magyar Péternek + videó

Kétes üzleti ügyei mellett újabb részletekre derült fény Deák Boldizsár múltjából. A Tisza Párt alelnöke, akivel Magyar Péter összeállt politikusi karrierje érdekében, ügynök és besúgó lehetett. Az újabb fejleményekről Kacsoh Dániel, Pindroch Tamás és Lentulai Krisztián is elmondják véleményüket a Vezércikkben.
Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Már zajlik Irán és Izrael háborúja + videó

Az Irán által támogatott Hezbollah libanoni síita fegyveres szervezet több tucat rakétát lőtt ki izraeli állásokra. Az egyre mérgesedő iráni és izraeli konfliktusról Kovács Tamás, az NKE Rendészettudományi Kar Rendészetelméleti és Történeti Tanszékének egyetemi docense beszélt a HírTV stúdiójában. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!