2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Napi aktuális 05:00

Belföld

Baloldali belharc van készülőben

Baloldali belharc lehet Budapest V. kerületében.

A szocialista Steiner Pál nem zárta ki, hogy a fővárosi küldöttgyűlés döntése ellenére harcba száll a belváros polgármesteri posztjáért. A politikus Magyarország élőben című műsorunkban leszögezte: a kerület szocialista taggyűlése továbbra is őt tekinti közös jelöltnek, nem pedig az Együtt–PM-es Juhász Pétert. „Én most csak azt tudom mondani, hogy jelen pillanatban az a helyzet, hogy a budapesti küldöttértekezlet mai döntése szerint, a megállapodás alapján Juhász Péter. Az V. kerületi helyi szervezetnek jelen pillanatban is én vagyok a polgármesterjelöltje” – mondta Steiner Pál.

Szigetvári Viktor ellenben úgy gondolja, hogy nem Steiner Pál, hanem Juhász Péter a megfelelő V. kerületi polgármesterjelölt. Az Együtt–PM ügyvezető társelnöke Magyarország élőben című műsorunkban hangsúlyozta: párttársa a kampány során már bizonyította rátermettségét.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!