2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

Bajnaiék lopták az ötletet és még hazudnak is?

Jogi úton vesz elégtételt a Bajnai Gordon vezette Együtt 2014-en egy lakásfelújítással foglalkozó cég, amennyiben kiderül, hogy a párt tőlük lopta a rezsimegtakarításról szóló koncepcióját – mondta a Hír TV Rájátszás című műsorában Bacsárszki Pál.

A Fenntartható Zöld Otthon Program elnök-vezérigazgatója elmondta: nem igaz Bajnaiék állítása, miszerint nem kell anyagi ráfordítás ahhoz, hogy tovább csökkenjen a magyar háztartások rezsiszámlája. „Azzal nem tudunk egyetérteni, amit az Együtt 2014 mond, hogy az embereknek semmilyen költségük nem lesz. A vezérigazgató elmondása szerint ha Magyarországon az összes lakóingatlant fel szeretnénk újítani, akkor a Bajnaiék által említett összegből ez megvalósíthatatlan.” Tekintse meg a Bacsárszki Pállal készült teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!