2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Belföld

Az orosz plázatűzben megsérült gyermekeket fogadott a kormány

A Kemerovo városában történt plázatűzben megsérült gyerekeket látott vendégül a magyar kormány.

  • Az orosz plázatűzben megsérült gyermekeket fogadott a kormány

Két kislány és egy kisfiú érkezett az orosz városból a magyarországi kirándulásra. A gyerekek a Velencei-tóhoz és a Balatonhoz utaztak, kisvasutaztak, hajókáztak és az állatkertben is voltak. A vendéglátást korábbi, szentpétervári látogatásán Szijjártó Péter külügyminiszter ajánlotta fel.

„Ez az apró gesztus, amit egy nagy ország fele tettünk, ez igen is sokat jelent mind az ott élők számára, mind a két nemzet kapcsolatában, és a leginkább, ami a legfontosabb persze azoknak a családoknak az irányában, akik el tudtak jönni a kicsi gyermekekkel” – mondta az egyházi, nemzetiségi kapcsolatokért és az üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkár, Soltész Miklós.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Harmadfokú riasztás van az ónos eső miatt

Harmadfokú riasztás van az ónos eső miatt

A legmagasabb, harmadfokú, piros riasztást adta ki ónos eső miatt Baranya, Bács-Kiskun és Tolna vármegye hét járására az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap hajnalban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!