2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Operatív Törzs: A mai nappal huszonegyre bővül az oltóhelyeknek a száma

11:15-től az Operatív Törzs megtartotta sajtótájékoztatóját.

  • Operatív Törzs: A mai nappal huszonegyre bővül az oltóhelyeknek a száma

„A járványkezelésnek a mai napon a legnagyobb és a legkedvezőbb híre az, hogy a reggeli órákban ismételten 70 ezer vakcina érkezett Magyarországra. Ez a mennyiség további 35 ezer egészségügyi dolgozónak a beoltását teszi lehetővé. További adagokat is már megrendeltünk, úgyhogy az év elején is és folyamatosan több tételben fokozatosan érkeznek majd a szállítmányok Magyarországra. A védőoltásoknak a beadása ütemterv szerint, az oltakozási tervünknek megfelelően zajlik. Tehát jelenleg egyelőre az egészségügyi dolgozókat részesítjük védőoltásban. (…) A mai nappal bővül az oltóhelyeknek a száma 21-re és immáron helyben is sokkal többen tudnak oltakozni. Először nyilvánvalóan az intézményen belül munkát végző egészségügyi dolgozókat oltják az oltóhelyek, majd egyfajta koncentrikus körben tágul ez a kör, tehát az intézmény vonzáskörzetébe tartozó egyéb egészségügyi intézményekből is lehetővé teszik az oltakozást. Egy további körrel bővül a háziorvosok, alapellátó egészségügyi szolgáltatók részére is az oltakozási lehetőség, hiszen ezzel a vakcinaszámmal most már bővíteni tudjuk ezt a kört is. (…)”

-          mondta Müller Cecília.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!