2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Operatív Törzs: A mai nappal huszonegyre bővül az oltóhelyeknek a száma

11:15-től az Operatív Törzs megtartotta sajtótájékoztatóját.

  • Operatív Törzs: A mai nappal huszonegyre bővül az oltóhelyeknek a száma

„A járványkezelésnek a mai napon a legnagyobb és a legkedvezőbb híre az, hogy a reggeli órákban ismételten 70 ezer vakcina érkezett Magyarországra. Ez a mennyiség további 35 ezer egészségügyi dolgozónak a beoltását teszi lehetővé. További adagokat is már megrendeltünk, úgyhogy az év elején is és folyamatosan több tételben fokozatosan érkeznek majd a szállítmányok Magyarországra. A védőoltásoknak a beadása ütemterv szerint, az oltakozási tervünknek megfelelően zajlik. Tehát jelenleg egyelőre az egészségügyi dolgozókat részesítjük védőoltásban. (…) A mai nappal bővül az oltóhelyeknek a száma 21-re és immáron helyben is sokkal többen tudnak oltakozni. Először nyilvánvalóan az intézményen belül munkát végző egészségügyi dolgozókat oltják az oltóhelyek, majd egyfajta koncentrikus körben tágul ez a kör, tehát az intézmény vonzáskörzetébe tartozó egyéb egészségügyi intézményekből is lehetővé teszik az oltakozást. Egy további körrel bővül a háziorvosok, alapellátó egészségügyi szolgáltatók részére is az oltakozási lehetőség, hiszen ezzel a vakcinaszámmal most már bővíteni tudjuk ezt a kört is. (…)”

-          mondta Müller Cecília.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Harmadfokú hőségriasztás lép életbe szerdától

Harmadfokú hőségriasztás lép életbe szerdától

Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az ország egész területére szerda nulla órától szombat éjfélig az országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!