2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Belföld

Az öltözőben fosztogatott

Szállodai tolvajt fogtak a rendőrök Hévízen. A férfi az üdülőhelyek wellnessrészlegeiben és öltözőjében fosztogatott, pénztárcákat, laptopokat és kulcsokat lopott el. A házkutatás során a rendőrök több száz igazolványt is találtak nála. A 38 éves férfi nemcsak szállodákból, hanem országszerte több építkezésről, pályaudvarokról és polgármesteri hivatalból is lopott.

Hévízen három szállodában lopta meg a vendégeket, de járt Budapesten, Mezőhegyesen és Debrecenben is. „Jó érzékkel megtalálta az ottani értékeket és eltulajdonította. A módszer lényege, hogy mindig kereste és kutatta az alkalmat a lopásra” – mondta Horváth István, a Keszthelyi Rendőrkapitányság vezetője.

A többszörösen büntetett előéletű férfit múlt héten fogták el. Több mint 250 lopott tárgyat foglaltak le nála, laptopokat, készpénzt és személyi igazolványokat. „Az okiratokat esetenként felhasználta például szálláshelyen mástól eltulajdonított személyi igazolvánnyal jelent meg, illetve valamilyen oknál fogva gyűjtötte. Az a gyanúnk, hogy bűncselekményhez használta volna fel” – tette hozzá Horváth István.


A férfi főként nyitva hagyott autókból, vasúti pályaudvaron hátizsákokból és polgármesteri hivatalból is lopott. A bíróság egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!