2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Az MSZP pártigazgatója szerint többen lépnek be a pártba, mint ki

Az elmúlt időszakban többen léptek be a szocialista pártba, mint amennyien távoztak - ezt az MSZP pártigazgatója nyilatkozta a 168 órának. Molnár Zsolt szerint tavaly csaknem 500 fővel bővült a párttagság. Ennek az ellenkezőjére utal, hogy az utóbbi hetekben több politikust is kizártak a pártból, sőt korábban több komplett alapszervezet is kilépett. Molnár Zsolt állításával szemben a párt társelnöke azt mondta Híradónknak, hogy jönnek-mennek az emberek, és még számít mozgásokra az elkövetkezendő hónapokban.

  • Az MSZP pártigazgatója szerint többen lépnek be a pártba, mint ki

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!