2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:10

Belföld

Az LMP adatokat kér ki a jegybank irodaház-vásárlásáról

Közérdekű adatigényléssel fordul az LMP a jegybankhoz.

A párt társelnöke azt szeretné megtudni, hogy pontosan kinek fizette ki a Magyar Nemzeti Bank a Bajcsy-Zsilinszky úti luxusirodaház 18 milliárdos vételárát. Schiffer András kijelentette: az eladó egy bonyolult tulajdonosi háttérrel rendelkező offshore cég. A politikus szerint Orbán Viktornak kellene figyelmeztetni Matolcsy Györgyöt, mert a miniszterelnök korábban ígéretet tett arra, hogy kiseprűzik az offshorelovagokat az országból.

– Aki az elmúlt huszonöt évet végigkövette ebben az országban, pontosan tudja, hogy ott, ahol offshore cégekkel üzletel az állam vagy a politikusok, ott okkal él a gyanú, hogy valakik meg akarják úszni az adózást, valakik másutt akarnak tisztára mosni koszos pénzeket. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy a jegybankelnöknek van-e tudomása arról, hogy kik a tényleges tulajdonosok, továbbá, hogy ennek az érdekeltségi körnek a tagjai hogyan fizettek adót Magyarország területén – jelentette ki Schiffer András társelnök.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!