2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Az Egyesült Államok elnökéhez fordult a CÖF

Nyílt levélben fordult az Amerikai Egyesült Államok elnökéhez a Civil Összefogás Fórum.

A CÖF azt kifogásolja, hogy amerikai közéleti személyiségek és újságírók szankciókat helyeznek kilátásba Magyarországgal szemben. A szervezet alapítója szerint ez csak pótcselekvés, amellyel tehetetlenségüket próbálják leplezni a világ konfliktusaival szemben. „Mint barát a barátot, mint szövetséges a szövetségest kérjük arra az amerikai közéleti személyiségeket, szerkesztőségeket, hogy fejezzék be a szankciókkal való fenyegetőzést Magyarországgal szemben. Az, hogy a szabadságjogok, vagy a jogállamiság mennyiben vagy egyáltalán sérül-e Magyarországon, az Orbán-kormány alatt, az lehet vita és elméleti konferenciák tárgya, miként az is, de nem lehet szankciók kérdése” – fogalmazott Fricz Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Újabb részletek derültek ki a Weber-tervről

Újabb részletek derültek ki a Weber-tervről

Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke nyilatkozott a Handelsblattnak. Többek között azt mondta, hogy sikernek tartaná, ha a NATO túlélné Trump második elnöki ciklusát, és Európának mostantól a saját védelmét kell finanszíroznia.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!