2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Az Egyenlítő volt főszerkesztője kamerák előtt is vállalja állítását

Bizonyítékokkal tudja igazolni a baloldalhoz köthető Egyenlítő blog egykori főszerkesztője, hogy a 2010-es választások előtt az MSZP akkori vezetése Lévai Anikó megfigyelésére akarta rávenni.

Németh Gábor Magyarország Élőben című műsorunkban azt mondta: megbízóival szemben ő hajlandó kamerák előtt is vállalni állítását. „Konkrétan arról volt szó, hogy bizonyos vidéki útjain olyan dolgok hangzanak el, történnek Lévai Anikó esetében, amelyeknek a dokumentálása jó nagyot szólhat a sajtóban, és ezzel majd Mesterházy Attila megnyeri a választásokat. Az egész ügy nekem nagyon büdös volt, és Velez Árpád ekkor megkért rá, hogy menjek el és találkozzak ezzel az úriemberrel, mert szereti az Egyenlítő blog munkáját, meg amúgy is nyújtana valamilyen támogatást” – fogalmazott a volt főszerkesztő.

Tekintse meg a Németh Gáborral készült teljes beszélgetést:

Mint arról korábban beszámoltunk: titkosszolgálati módszerekkel figyeltették volna szocialisták Orbán Viktor feleségét, Lévai Anikót a 2010-es választási kampányban – ezt az MSZP-hez köthető Egyenlítő blog volt főszerkesztője állítja. Németh Gábor szerint a megbízást Velez Árpádtól, az MSZP pártigazgatójától kapta, de végül nem vállalta, pedig már a lehallgatáshoz szükséges berendezések beszerzését is megszervezték. Bővebben >>>

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!