2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Belföld

Az alelnöke sem tudott Márki-Zay külföldi pénzeiről

Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely után az MMM korábbi alelnöke is azt állítja, hogy nem tudott Márki-Zay Péter külföldi adományairól - írja a Magyar Nemzet. Lukácsi Katalin a lapnak azt mondta, ő április 3.-a után háttérbe vonult, így kevés tudomása volt arról, hogy mi történt a mozgalomban. Azt ugyanakkor megjegyezte: az MMM szervezeti kultúrája hagyott kívánnivalót maga után. Márki-Zay Péter nemrég maga ismerte el, hogy jóval az országgyűlési választások után is több száz milliós támogatást kapott az Egyesült Államokból.

  • Az alelnöke sem tudott Márki-Zay külföldi pénzeiről

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!