2024. 05. 31. Péntek Angéla, Petronella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Átalakulhat az egészségügyi ellátórendszer

Átalakulhat az egészségügyi ellátórendszer az ősz folyamán – erősítette meg Magyarország élőben című műsorunkban az emberi erőforrások minisztere.

Balog Zoltán a Magyarország élőben című műsorunkban kiemelte: tiszta alapra kell helyezni a kórházak működését, mivel a jelenlegi rendszerben sok a párhuzamosság. „Az Országos Egészségpénztárnak és a GYEMSZI-nek – ennek a furcsa nevű intézménynek – a viszonyát kell tisztáznunk, és a munkamegosztást világossá tennünk, hogy ki felelős a finanszírozásért, ki felelős a finanszírozás ellenőrzéséért, és egyébként ki a felelős azért, hogy a szakmai sztenderdeknek – hiszen ez tényleg veszélyes üzem, napi szintű élet-halál döntések születnek itt –, az előírásoknak a betartásáért ki felel. Tehát ennek a három funkciónak az egymáshoz rendelése az, amelyben szerepe lehet a kormányhivataloknak” – mondta az emberi erőforrások minisztere.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Vezércikk - Lezajlott a tíz az egy ellen vita + videó

Tizenegy EP-listát állító párt listavezetője vívott szópárbajt. Boros Bánk Levente, Szabó László és Fricz Tamás elemezték a vitán elhangzottakat. Valóban EP-vitát láttunk? Hiszen semmi más nem hangzott el, mint amit az elmúlt 14 évben hallottunk? Vajon, melyik ellenzéki politikus tudta bizonyítani, hogy jobban Orbán-ellenes, mint a másik?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!