2021. 09. 23. Csütörtök Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

Arra kérik az önkormányzatokat, bontsanak szerződést a Zöld Híddal

Azonnali hatállyal megvonta a Zöld Híd Kft. engedélyét a Nemzeti Hulladékgazdálkodási és Vagyonkezelő Zrt. – erről tájékoztatta a holding a szolgáltatóval szerződésben álló önkormányzatokat október utolsó napján. A dokumentum indoklása szerint a Zöld Híd nem alkalmas az Országos Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatási Tervben foglalt követelmények teljesítésére.

Azt kérték az önkormányzatoktól, hogy bontsanak szerződést és olyan céget bízzanak meg a munkával, amelynek az állami holding adott úgynevezett megfelelőségi véleményt.

A Zöld Híd október 25-én jelentette be, hogy nem viszi el a szemetet 116 településről, mert nem kapta meg az addig elvégzett munka árát. A szolgáltatás azóta a katasztrófavédelem koordinálásában újraindult.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Újabb horrorvágóhidat leplezett le a NÉBIH

A helyszínen az ellenőrök gyomorforgató körülményeket tapasztaltak, az udvaron például rovarral szennyezett fagyasztott termékek is voltak. 2021. szeptember 23.

Letették az új mohácsi kikötő alapkövét

Mohácson letették az új országos közforgalmú kikötő alapkövét. A mintegy 7,8 milliárd forintos beruházás 2023. végére készül el. 2021. szeptember 23.

Mazsihisz: Ózd jobbikos alpolgármestere adjon magyarázatot!

Rossz érzéseket kelt a magyarországi zsidóság tagjaiban az ózdi alpolgármester fotója. 2021. szeptember 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!