2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Apartheid helyett arbeitheid – elszólta magát a Momentum újbudai frakcióvezetője

Összekeverte az auschwitzi haláltábor rettegett feliratát a faji elkülönítés politikájával a Momentum újbudai frakcióvezetője. Daám Alexandra ugyanazon a 11. kerületi testületi ülésen, amelyiken László Imre, a Gyurcsány-párt polgármestere Hitler munkásságát dicsérte, az apartheid rendszerről szóló felszólalásában az mondta: az arbeitheid rezsimnek rengeteg áldozata volt. Az "Arbeit macht frei" felirat a náci haláltábor kapuján olvasható.

  • Apartheid helyett arbeitheid – elszólta magát a Momentum újbudai frakcióvezetője

KAPCSOLÓDÓ: 

László Imre összekeverte Mandelát Mengelével

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!