2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Antiszemita repperrel kampányol a baloldal

Antiszemita gengszterrepperrel kampányol a baloldal Zuglóban. Karácsony Gergely polgármesterjelölt az MSZP helyi elnökére mutogat. A szocialista Tóth Csaba addig nem hajlandó lépni, amíg saját fülével nem hallotta a kifogásolt számot.

„Uniós az ország, nevetséges dolgokkal, lepaktáltak ezek is a kib*ott zsidókkal. Egyre több indokkal szolgáltok ahhoz, hogy sortűz elé b*sszunk a falhoz!” Részlet a Sóher himnusz című számból. Az előadó a Gottiként ismert gengszterrepper, aki az országgyűlési választási kampányban a szocialista Tóth Csaba, most pedig Karácsony Gergely mögött tűnt fel a főváros 14. kerületében. A Szeretjük Zuglót Egyesület a Cipők a Duna-parton holokauszt-emlékműnél tiltakozott a kirekesztő nézetek ellen.

„Nem értünk egyet ezzel az egyénnel és azokkal, akik ezt magukénak vallják. Karácsony Gergely úr miért nem határolódott el ettől az embertől? Az antiszemitizmust elutasító, jó érzésű emberek nevében felszólítom az összes érintettet, hogy haladéktalanul határolódjanak el ettől a gyűlöletkeltő jelenségtől és egyéntől” – fogalmazott Baranyi László színművész.

A baloldal polgármesterjelöltje, Karácsony Gergely augusztus végén mutatta be a zuglói önkormányzati képviselőjelölteket. A kampányrendezvényen Gotti is feltűnt piros pólóban és fekete napszemüvegben.

„Az Együtt–PM zuglói szervezetével nincs kapcsolatban, javaslom megkérdezni az MSZP zuglói elnökét, hogy az MSZP-vel milyen kapcsolatban van, én ezt vele tisztázni fogom – nyilatkozta a Hír TV-nek Karácsony Gergely. – A művészeti munkáját nem ismertem, a Heti Válasz újságírójának kérdéséből ismertem, a szellemiségével messzemenőkig nem értek egyet.”

Az MSZP zuglói elnöke Tóth Csaba országgyűlési képviselő. Azt állítja, hogy nem ismeri a gengszterrepper számait. „Ő egy jótékony ember, ezt a munkásságát nem ismerem, ha megismerem, akkor fogok tudni erről nyilatkozni” – fogalmazott.

Nem Gotti az első gengszterrepper a baloldalon. A Dopeman néven ismert Pityinger László rendszeresen fellépett kormányellenes tüntetéseken az elmúlt ciklusban. Tavaly ősszel az egyik demonstráción egy Orbán Viktort ábrázoló hungarocell szobor fejét rugdosta, amiért garázdasággal gyanúsították meg.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!