2021. április 14.,
szerda, Tibor napja

Amióta Dobrev Klára elkapta a koronavírust, azóta a DK nem támadja a keleti oltóanyagokat

2021. március 7., vasárnap 17:11

A baloldal válsághelyzetben is a "minél rosszabb, annál jobb" elvéből indul ki, ebből következik az oltásellenesség - így reagált Miniszterelnökséget vezető miniszter az ellenzék a kínai és az orosz oltóanyaggal kapcsolatos riogatására. Gulyás Gergely azt mondta - már van tapasztalat a kínai vakcinával és az nyújtja az egyik legnagyobb védelmet. A DK eközben azt sürgeti, hogy minél több oltóanyagot hívjon le a kormány, de amióta Gyurcsány Ferenc felesége elkapta a koronavírust, azóta nem támadják sem a kínai, sem az orosz vakcinát.

Rendszeresen riogatott az oltással az ellenzék. A baloldal hónapok óta próbálja elbizonytalanítani a lakosságot az orosz és kínai vakcinákkal kapcsolatban.

A párt még petíciót is indított a kínai vakcina magyarországi használata ellen, ám a kezdeményezés a sikertelenség miatt azóta elhalt.

Miután a DK rendszeresen azt sugallja, hogy veszélyes a kínai vakcina, a párt egészségügyi szakpolitikusa az ATV-ben gonoszságnak nevezte, hogy azzal is lehet oltani.

Meghazudtolják a szakembereket, és búvópatakszerűen nyomják az alantas oltásellenes kampányukat - ezt írta közösségi oldalán a Fidesz frakcióvezetője.Kocsis Máté kifejtette: Egyre többen szorulnak kórházi ápolásra is, de a baloldal továbbra is a vakcinák ellen hergel, sunyi kettős beszéddel elbizonytalanítják a magyarokat, lebeszélik őket az oltásról.

A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint is oltásellenes a baloldal.

Brüsszel is támogatja a tagországok keleti vakcinabeszerzéseit. Thierry Breton a belső piacért felelős uniós biztos értelmes és logikus lépésnek nevezte, ha az uniós államok Oroszországból vagy Kínából vásárolnak oltóanyagot.

Rendszeresen járok tesztelni, most is rutinszerűen mentem és sajnos ma pozitív lett a koronavírus tesztem - ezekkel a szavakkal jelentette be Dobrev Klára pénteken közösségi oldalán, hogy ő is elkapta a fertőzést. Aznap már az ellenzék egészségügyi szakértője is arról beszélt, hogy a Sinopharm vakcinája bizonyos esetekben hatékonyabb lehet a nyugati készítményeknél.

Miután felesége elkapta a koronavírust, Gyurcsány Ferenc már azt kérte számon, a kormányon, hogy nem elég gyorsan oltanak.

A DK vezetője azt is kijelentette, hogy idézem, gáz, ha nem hívott le Brüsszelből a kormány elég vakcinát. Amióta Gyurcsány Ferenc felesége bejelentette, hogy koronavírusos, azóta a DK nem támadta sem az orosz, sem a kínai oltóanyagot.

HírTV