2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:25

Belföld

Amióta Dobrev Klára elkapta a koronavírust, azóta a DK nem támadja a keleti oltóanyagokat

A baloldal válsághelyzetben is a "minél rosszabb, annál jobb" elvéből indul ki, ebből következik az oltásellenesség - így reagált Miniszterelnökséget vezető miniszter az ellenzék a kínai és az orosz oltóanyaggal kapcsolatos riogatására. Gulyás Gergely azt mondta - már van tapasztalat a kínai vakcinával és az nyújtja az egyik legnagyobb védelmet. A DK eközben azt sürgeti, hogy minél több oltóanyagot hívjon le a kormány, de amióta Gyurcsány Ferenc felesége elkapta a koronavírust, azóta nem támadják sem a kínai, sem az orosz vakcinát.

  • Amióta Dobrev Klára elkapta a koronavírust, azóta a DK nem támadja a keleti oltóanyagokat

Rendszeresen riogatott az oltással az ellenzék. A baloldal hónapok óta próbálja elbizonytalanítani a lakosságot az orosz és kínai vakcinákkal kapcsolatban.

A párt még petíciót is indított a kínai vakcina magyarországi használata ellen, ám a kezdeményezés a sikertelenség miatt azóta elhalt.

Miután a DK rendszeresen azt sugallja, hogy veszélyes a kínai vakcina, a párt egészségügyi szakpolitikusa az ATV-ben gonoszságnak nevezte, hogy azzal is lehet oltani.

Meghazudtolják a szakembereket, és búvópatakszerűen nyomják az alantas oltásellenes kampányukat - ezt írta közösségi oldalán a Fidesz frakcióvezetője.Kocsis Máté kifejtette: Egyre többen szorulnak kórházi ápolásra is, de a baloldal továbbra is a vakcinák ellen hergel, sunyi kettős beszéddel elbizonytalanítják a magyarokat, lebeszélik őket az oltásról.

A miniszterelnökséget vezető miniszter szerint is oltásellenes a baloldal.

Brüsszel is támogatja a tagországok keleti vakcinabeszerzéseit. Thierry Breton a belső piacért felelős uniós biztos értelmes és logikus lépésnek nevezte, ha az uniós államok Oroszországból vagy Kínából vásárolnak oltóanyagot.

Rendszeresen járok tesztelni, most is rutinszerűen mentem és sajnos ma pozitív lett a koronavírus tesztem - ezekkel a szavakkal jelentette be Dobrev Klára pénteken közösségi oldalán, hogy ő is elkapta a fertőzést. Aznap már az ellenzék egészségügyi szakértője is arról beszélt, hogy a Sinopharm vakcinája bizonyos esetekben hatékonyabb lehet a nyugati készítményeknél.

Miután felesége elkapta a koronavírust, Gyurcsány Ferenc már azt kérte számon, a kormányon, hogy nem elég gyorsan oltanak.

A DK vezetője azt is kijelentette, hogy idézem, gáz, ha nem hívott le Brüsszelből a kormány elég vakcinát. Amióta Gyurcsány Ferenc felesége bejelentette, hogy koronavírusos, azóta a DK nem támadta sem az orosz, sem a kínai oltóanyagot.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

Magyar Péter háborúpárti. Háborúpárti külföldi támogatói vannak, és háborúpárti partnereket keres külföldön. Magyar Péter ezért a legdurvább háborús retorikát képviselő Európai Néppárthoz akar csatlakozni - közölte Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője a kormánypárt közösségi oldalára feltöltött videóban. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!