2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Belföld

Alternatív esküvel készült a Momentum

Alternatív esküvel készültek a Momentum politikusai az Országgyűlés alakuló ülése előtt. A párt frakcióvezetője közösségi oldalán azt írta, hogy szerinte az Alaptörvényre hivatkozó eskü rövid és keveset mond egy hazafias és haladó szellemű politikus felelősségéről és kötelességéről. Kritikáját azonban nem sikerült helyesen leírnia, hiszen a "mond" szót egy helyett 2 d-vel írta. A parlamenti eskütétel után a Momentum és a DK és a Párbeszéd frakciója távozott az országgyűlés ülésterméből.

  • Alternatív esküvel készült a Momentum

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!