2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Akár vissza is léphet a főpolgármester-jelöltségtől Magyar György

A függetlenként induló Magyar György visszalépne a főpolgármester-jelöltségtől, de csak akkor, ha Tarlós Istvánnak egyetlen kihívója marad a baloldalon.

Csak akkor van esély legyőzni Tarlós István főpolgármestert, ha egy baloldali kihívója marad – mondta Magyar György főpolgármester-jelölt Magyarország élőben című műsorunkban. Az ügyvéd azt mondta: csütörtökön tárgyal a baloldali jelöltekkel az esetleges visszalépésekről. Magyar György ugyanakkor úgy látja, nem feltétlenül Falus Ferenc a legesélyesebb kihívója Tarlós Istvánnak. „Azért, mert három darabokra zúzott baloldali párt őbenne találta meg a megoldást, ez nem jelent semmit. Ettől még a választók gondolhatják ezt egészen másképp. A választók gondolhatják úgy, hogy a meglévő másik négy vagy öt jelölt alkalmasabb nála” – mondta a függetlenként induló főpolgármester-jelölt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!