2023. 03. 22. Szerda Beáta, Izolda napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napindító 08:00

Belföld

A VEKE szerint nem szakmabeliek hozzák a döntéseket a BKK-nál

BKK

A döntéseket olyanok hozzák a BKK-nál akiknek ez nem szakmájuk, jelentette ki a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület elnöke azzal kapcsolatban, hogy számos jegyautomatát szereltek le Budapest szerte. Dorner Lajos szerint a fő probléma, hogy ezzel szemben jegyet továbbra sem lehet mobilapplikáción keresztül vásárolni. A több mint 300 éjjel-nappal működő jegyautomatát 2014-ben szerelték fel aminek köszönhetően 10 milliárd forinttal nőttek a jegyárbevételek, derült ki Vitézy Dávid Facebook-bejegyzéséből.

  • A VEKE szerint nem szakmabeliek hozzák a döntéseket a BKK-nál

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!