2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

A Pál utcai fiúk

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

A város lakóitól vár ötleteket Pécs balliberális vezetése

A város lakóitól kér segítséget Pécs balliberális vezetése, hogy mi legyen a Misina tetőn félbe maradt beruházással. A TV torony melletti épületen ugyanis már két éve nem dolgoznak. A közgyűlés FIDESZ frakciója szerint Péterffy Attila polgármester saját ötlet híján fordult a lakossághoz.

  • A város lakóitól vár ötleteket Pécs balliberális vezetése

2016 végén csaknem 400 millió forintot nyert Pécs akkori önkormányzata a Misina tetőn lévő épület és környezetének felújítására. Az építkezés 2018-ban kezdődött, de kiderült a vasbeton szerkezet annyira rossz állapotban van, hogy az eredeti elképzelést - egy jégpálya kialakítását - nem lehet megvalósítani. Pécs új balliberális vezetése, most a város lakóitól vár ötleteket, milyen funkciót kapjon az épület.

A közgyűlés FIDESZ frakciója szerint Péterffy Attila polgármester azért vár a lakosságtól ötleteket, mert nincs saját elképzelése a befejezésről.

Az ötletek leadási határideje szeptember vége, a legjobb ötöt egyenként 100 ezer forinttal jutalmazzák.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!