2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Elveszett illúziók

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

„A tököm tele van” – Szanyi kiborult a sajtótájékoztatón

Kiborult Szanyi Tibor egy a baloldali összefogás részleteiről érdeklődő újságírói kérdésre.

A köztévé riportere arról kérte az MSZP elnökségi tagjának a véleményét, hogy szerinte Gyurcsány Ferenc irányíthatja-e majd a baloldali választási együttműködést. A szocialista politikus erre ingerülten reagált, azt mondta, hogy elege van az ilyen kérdésekből.

„Most már tököm tele van azzal, hogy a Fidesz-média egyfolytában ezt az egészet csócsálja. Most tartottam egy sajtótájékoztatót, halál világosan elmondtam, hogy mi fáj a népnek és akkor jönnek egy teljesen értelmetlen kérdéshalmazzal, bocsánat, nem válaszolok ilyen ostobaságokra” – fogalmazott a politikus.

Szanyi Tibor szerint a különböző programok összehangolásán sem kell már tovább „rágódni”, mert Gyurcsány Ferenc visszavonta azokat a DK-s elképzeléseket, amelyek az MSZP-nek nem voltak elfogadhatók.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ukrán színekben vonultak, tüntettek Budapesten

Ukrán színekben vonultak, tüntettek Budapesten

A tüntetésen felszólalt többek között Karácsony Gergely, Tompos Márton, Cseh Katalin, Traski Viktor kárpátaljai magyar matematikus, Petrovszka Viktória, az Egység Ukrán Egyesület elnöke és Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!