2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Belföld

A szóváltást tettlegesség követte + Videó

A vád szerint a vádlott egy budapesti aluljáróban támadt a sértettre a vita hevében és megvágta a hátát, valamint a fejét. A Fővárosi Főügyészség a férfi ellen vádat emelt életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt és végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozza.

  • A szóváltást tettlegesség követte + Videó

A vádirat szerint a vádlott - egy 23 éves férfi - és ismerőse, a sértett 2018.december 21-én a délutáni órákban összetalálkoztak és beszélgetni kezdtek a IX. kerület, Határ úti aluljáróban. A beszélgetés szóváltássá fajult, amely során a sértett többször megütötte a vádlottat, majd felhagyott a támadással. A vádlott ezután követte a sértettet, veszekedett vele és elővett egy éllel bíró eszközt és azzal a kezében folytatta a szóváltást. Amikor a vádlott egy ismerőse a veszekedők közé állt, a sértett hátralépett és lehajolt a földre, a vádlott azonban ezt kihasználva megvágta a hátát. Ezután a két férfi dulakodni kezdett, amely során a vádlott az eszközzel ismét a sértett felé vágott és megsebesítette a halántékát. A sértett könnyű sérüléseket szenvedett, azonban a fejsérülésének elhelyezkedése és az elkövetés eszköze, módja alapján súlyosabb, életveszélyes sérülés is bekövetkezhetett volna.

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt a 23  éves férfival szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt, a Fővárosi Törvényszék előtt. A főügyészség a vádlottal szemben végrehajtandó börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a vádiratban.

A vádlott jelenleg más ügyben kiszabott szabadságvesztés büntetést tölt.

A sértett ellen a vita eleji bántalmazás miatt elkülönítve folyik bűnügy.

 

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!