2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták 17:30

Belföld

"A román miniszterelnök Gyurcsány megfelelője"

Victor Ponta meghívása az MSZP szombati kongresszusára azt jelenti, hogy a szocialisták a gyurcsányi politikához térnek vissza – jelentette ki Rogán Antal.

A Fidesz frakcióvezetője szerint ugyanis a román miniszterelnök a magyar Gyurcsány Ferenc megfelelője, ezt tükrözik azok a kormányzati intézkedések, amelyek itthon már egyszer megbuktak. A frakcióvezető példaként említette, hogy Romániában 700 forintnak megfelelő kórházdíjat vezettek be, privatizálták az energiacégeket és az IMF kérésére visszavonták a devizahiteleseket segítő intézkedéseket.


„Victor Ponta – ez ma már világossá vált – az IMF kérésére Romániában a megszorítások politikáját hirdeti meg. Azzal, hogy a Magyar Szocialista Párt díszvendégként őt hívja meg a mai seregszemlére, a szocialisták azt üzenik, hogy maguk is egyetértenek és folytatni kívánják majd a megszorítások politikáját” – mondta Rogán Antal.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!