2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

A rendőrök lefoglalták a múzeumból eltulajdonított kerékpárokat

A szécsényi rendőrök a 17 éves fiút és gyermekkorú társát kihallgatták, a sértettnek az eltulajdonított kerékpárokat visszaadták.

  • A rendőrök lefoglalták a múzeumból eltulajdonított kerékpárokat

A Szécsényi Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 17 éves helyi lakos ellen.

A fiú és a gyermekkorú testvére 2021. június 30. és július 2. közötti időszakban, Szécsényben az egyik múzeum kerítésének a belső oldalára rögzített, magántulajdonban lévő 1930-as évekbeli kerékpárt rögzítő műanyag gyorskötözőt öngyújtó segítésével elégette és a kétkerekűt otthonukba vitte. A fiú és társa 2021. augusztus 8-ra virradó éjszaka újra bement a múzeum bekerített és zárt udvarára, és onnan a kerékpártárolóból lánccal és lakattal lezárt férfi kerékpárt tulajdonított el.

A rendőrök a fiút és a gyermekkorút 2021. augusztus 9-én a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták, az eltulajdonított kerékpárokat lefoglalták és a sértettnek visszaadták.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hornung Ágnes: Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Hornung Ágnes: Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Magyarország kormánya számos intézkedéssel erősíti az apák szerepét a családokban, mivel aktív jelenlétük a gyermekek fejlődésére, érzelmi jólétére, valamint a családok harmonikus működésére is pozitívan hat - írta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!