2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

A reklámadó miatt támadják a magyar kormányt

Állami önkény fenyegeti a német cégeket Magyarországon a vezető német konzervatív napilap szerint. A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) a reklámadót említi példaként, amelyet az RTL Klubnak is meg kell fizetnie.

A cikk szerzője szerint az új közteherrel a kormánypártok megpróbálják távozásra kényszeríteni az utóbbi időben velük egyre kritikusabb tévécsatornát. A brit Financial Times arról ír, hogy a reklámbevételre kivetett adó felér az elkobzással. A Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye szerint az RTL-csoport rossz színben tünteti fel a magyar kormányt, elriasztja a befektetőket, és gyarmatként tekint Magyarországra.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!