2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

A pincében termeszthették a kábítószert

A paksi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet két bölcskei férfival szemben folytattak kábítószer birtoklás vétség elkövetése miatt.

  • A pincében termeszthették a kábítószert

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. június 2-án arról, hogy Bölcskén a Csorda úti pincesor egyik pincéjét feltörték, illetve ugyanitt vadkender termesztésének nyomait is látták. Az egyenruhások az érintett tanyánál kábítószer termesztésére utaló nyomokra bukkantak. A megtartott szemle során a rendőrök kábítószer termesztéséhez szükséges felszereléseket – többek között nagy teljesítményű lámpákat, szellőztető berendezés darabjait, növényi tápanyagokat, tároló edényeket –, valamint kábítószergyanús zöld növényi maradványokat találtak.

A paksi rendőrök az esettel kapcsolatban két bölcskei - egy 45 éves és egy 38 éves – férfit állítottak elő. A nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az eljárás során további bűncselekmények – így lopás – gyanúja is felmerült, melyet szintén vizsgáltak a rendőrök.

A Paksi Rendőrkapitányságon a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat mindkét személlyel szemben a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!