2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

A migránskvóta megszavazása miatt magyarázkodott a Jobbik

Gyöngyösi Márton még pár hónappal ezelőtt mondott igent a kötelező migránskvótára. Ezúttal a Jobbik frakcióvezetője próbálta meg kimosdatni a pártelnököt.

  • A migránskvóta megszavazása miatt magyarázkodott a Jobbik

"Nem volt tétje" - ezzel indokolta Lukács László, hogy pártelnöke miért szavazott igennel a kötelező migránskvótára. Közben a Gyurcsány-párt egykori alelnöke már azt hangoztatta: "70 ezer bevándorlót kellene évente befogadnia hazánknak."

"Magyarországnak is szüksége lenne bevándorlásra" - ezt már Bauer Tamás, a Demokratikus Koalíció alapítója nyilatkozta a Magyar Nemzetnek.

A DK egykori alelnöke szerinte az ellenzéki képviselőknek támogatniuk kell az Európai Bizottság migrációs csomagját, amelynek része - többek között - a migránskvóta is.

"Németországban azt mondják a kormánypártok, hogy évi 400 ezer bevándorlóra van szükség ahhoz, hogy a német gazdaság normálisan működjön, és a német társadalombiztosítás fenntartható legyen. Magyarországon ez évi 50-60-70 ezer bevándorlót jelentene hasonlóképpen számolva." - Bauer Tamás szerint az ellenzéki képviselőknek helyeselniük kell ezt az elképzelést. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rutte előtt szabad az út a NATO-főtitkári posztra

Rutte előtt szabad az út a NATO-főtitkári posztra

Klaus Iohannis román államfő visszavonta jelöltségét a NATO főtitkári tisztségére, Románia is támogatja, hogy Mark Rutte távozó holland miniszerelnök kerüljön a védelmi szövetség élére - közölte csütörtökön a román elnöki hivatal.
Manfred Weber bevallotta, hogy büntetni akarja Magyarországot + videó

Manfred Weber bevallotta, hogy büntetni akarja Magyarországot + videó

Vannak olyan politikusok Brüsszelben, akik ki nem állhatják a magyarokat, büntetni akarnak bennünket. Nem Orbán Viktort vagy a Fideszt, hanem az egész országot. Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője ilyen. És ezt a saját szájával el is mondta – mondta el Menczer Tamás a Facebookra feltöltött videójában.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!