2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Belföld

A magyarok többsége elutasítja a migránsok kötelező szétosztását

A magyarok többsége elutasítja a migránsok kötelező szétosztását és helyesnek tartja a kormány migrációs politikáját - mondta a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár. Kovács Zoltán a nemzeti konzultáció eredményeit ismertetve elmondta: több mint 1 millió 400 ezren töltötték ki a konzultációt 1 millió 400 - a válaszadók 98 százaléka szerint megengedhetetlen, hogy járványhelyzetben az illegális migráció tovább súlyosbítsa a vírus terjedését vagy hozzájáruljon ahhoz. A Soros-szervezetek illegális migrációt segítő tevékenységét pedig a válaszadók 98 százaléka szerint meg kell akadályozni.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Kovács Zoltán: Idén ismét már előző nap elkezdődnek az október 23-ai ünnepi megemlékezések

Az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs kedden elfogadta a központi rendezvények biztosítási tervét. 2021. október 19.

Halálos baleset Somogyban

Kaposvár külterületén egy kerékpáros vesztette életét. 2021. október 19.

Gyurcsányék adják majd a legerősebb baloldali frakciót

Lázadnak a DK-sok, nem szavaznának jövőre Márki-Zayra. 2021. október 19.

Legfrisebb híreink

Lezárt akta: Csaló szomszédság

A dunakeszi nyomozók befejezték annak a fóti házaspárnak az ügyét, akik a gyanú szerint idős szomszédjukkal és annak beteg fiával eltartási helyett adásvételi szerződést írattak alá.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!