2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Belföld

A magyar mentőcsapatok mindent megtesznek a túlélők felkutatásáért

Kulcsfontosságú lesz a következő 48 óra a mentés szempontjából - közölte a török belügyminiszter. A külföldi mentőosztagok folyamatosan érkeznek a földrengés sújtotta országokba. Eddig 45 ország ajánlotta fel a segítségét. A halálos áldozatok száma meghaladta a 9.600-at, a sebesülteké pedig a 30 ezer főt. A mentést nemcsak a zord időjárás nehezíti, hanem az is, hogy a földcsuszamlások miatt számos út járhatatlanná vált. Emiatt Észak-Szíriában vannak olyan területek, ahol leállt a segélyezés.

  • A magyar mentőcsapatok mindent megtesznek a túlélők felkutatásáért

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!