2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

A lakosság kiválónak értékelte a honvédség teljesítményét

A Magyar Honvédség árvízi teljesítményét egy friss felmérés alapján a magyar lakosság 92 százaléka jónak vagy kiválónak értékelte – ezt Hende Csaba honvédelmi miniszter jelentette be Tatán, ahol a védekezésben részt vett katonáknak mondott köszönetet.

Az ünnepélyes állománygyűlésen az érintett települések polgármesterei szalagot kötöttek a csapatzászlókra.
A tárcavezető azt mondta: ha nem lettek volna honvédségi helikopterek, akkor nem lett volna eredményes az árvízi védekezés. A járműveket feltehetőleg egy év múlva cserélhetik le, mert akad közöttük olyan is, amely már 40 éves.

– Jóval több, mint egymilliárd forint a kész kiadásunk, ez a többletköltség nem sok ahhoz képest, hogy összesen több mint 1,5 millió munkaórát teljesítettek a katonák a gátakon, ami egy horribilis szám. Több mint 490 ezer kilométert tettek meg a honvédségi járművek, összesen több mint 800 ilyen eszközt vetettünk be – mondta Hende Csaba.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!