2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Belföld

A kormány csak magán spórolt

Novemberben feloldhatják a költségvetési zárolásokat az Emberi Erőforrások Minisztériumában – jelentette be Rétvári Bence.

A tárca államtitkára a Hír TV-nek azt mondta, a nemzetgazdasági miniszter által bejelentett 110 milliárd forintos elvonás nem érinti a családoknak szánt juttatásokat. Kiemelte: a zárolással egy időben a kórházak 14, a köznevelés pedig 20 milliárd forint többlettámogatáshoz jut idén.

„A kormány a családoknak szánt támogatásokat, az embereknek szánt juttatásokat érintetlenül hagyta és csakis önmagán spórolt. Azokat a területeket érinti a zárolás, amely területek nem érintik a hétköznapi életnek az ügyeit” – mondta el az államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!