2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Napi aktuális 05:00

Belföld

A kivégzett keresztényekért gyújtottak gyertyát

Az Irakban és Szíriában kivégzett keresztényekért gyújtottak gyertyát Budapesten.

A Március 15-e téren tartott békés demonstrációt az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség és a Fidelitas szervezte. A két ifjúsági szervezet békés megoldást sürget a Közel-Keleten és szolidaritását fejezte ki az áldozatok iránt, és azt sem zárták ki, hogy további figyelemfelkeltő demonstrációkat tartanak majd. Az eseményen Rónaszékiné Keresztes Monika, Erzsébetváros alpolgármestere és Hoffmann Rózsa volt oktatási államtitkár is lerótta kegyeletét az áldozatok előtt.

Tekintse meg a Hír TV kommentár nélküli felvételét!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!