2024. 02. 20. Kedd Aladár, Álmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

A kétharmad megdöntését akarja az MSZP

A parlamenti kétharmadot döntené meg az MSZP a jövő vasárnapi újpesti időközi választáson.

A szavazást a szocialista Kiss Péter halála miatt írták ki. A kormánypártok csak akkor veszítenék el kétharmados többségüket az Országgyűlésben, ha az újpesti mellett a veszprémi időközi voksolást is elbuknák, amelyet Navracsics Tibor uniós biztosi kinevezése miatt kell kiírni.

Az MSZP budapesti elnöke szerint soha nem volt még ilyen korrupt kormánya Magyarországnak, ezért nem tüntetésre, hanem szavazásra buzdítja az újpesti választópolgárokat. „Ha távol maradnak jövő vasárnap a választásoktól, az újpestiek és az észak-angyalföldiek fel fogják menteni a Fideszt a korrupciós vádak alól, fel fogják menteni Vida Ildikót a távolmaradásukkal. Igazolni fogja látni a kormány a gimnáziumi férőhelyek csökkenését, az új alkotmányt, a média szabadságának korlátozását, s igazolva fogják látni azt a több száz milliárdos csalást és korrupciós ügyeket is, amelyeket egész egyszerűen a kétharmad miatt nem tudunk kivizsgáltatni. Erről szól elsősorban a jövő vasárnap. Ez a kétharmad elvehető” – mondta Kunhalmi Ágnes.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

Nemzeti csapatunk nyerni megy Izlandra

A magyar férfi kosárlabda-válogatott Reykjavíkban vívja első Eb-selejtezőjét, majd három nappal később hazai pályán fogadja az olasz együttest.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!