2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 08:05

Belföld

A hőség növeli a közlekedési balesetek kockázatát

A hőség növeli a közlekedési balesetek kockázatát - erre figyelmeztet a Rendőrség.

  • A hőség növeli a közlekedési balesetek kockázatát

Ilyenkor csökkenhet a koncentrációs képesség, és a reakció-idő hosszabb lehet. A vezetők nem, vagy később veszik észre a közúti jelzéseket, későn reagálnak a kialakult közlekedési szituációra, esetleg veszélyhelyzetre. A melegben a közlekedők hajlamosabbak az ingerültebb viselkedésre is. A rendőrség azt tanácsolja, hogy mindig kipihenten induljunk útnak, igyunk elegendő folyadékot, és rövidebb utakon is tartsunk vizet az autóban. Az autósoknak ilyenkor a gyalogosokra, különösen a gyerekekre is jobban kell figyelniük, hiszen javában tart a vakáció. Ismételten felhívják a figyelmet arra, hogy gyerekeket és házi kedvenceket senki ne hagyjon a napon, bezárt autóban!

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!