2024. 06. 20. Csütörtök Rafael napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

A Gyurcsányék által támogatott politikussal is szelfizett Magyar Péter

Úgy tűnik, Végh Attilát, az Ellenzéki Együttműködés gyöngyösi polgármesterjelöltjét nem izgatja, hogy a Tisza Párt mennyi szavazót vitt el tőlük.

  • A Gyurcsányék által támogatott politikussal is szelfizett Magyar Péter

Szerdán Gyöngyösre érkezett Magyar Péter, hogy beszédet tartson a Fő téren. A Magyar Nemzet közlése szerint az esemény érdekessége, hogy arra a baloldal mindkét polgármesterjelöltje kilátogatott, és egy-egy fotó erejéig együtt pózoltak a Tisza Párt alelnökével. Azzal a Magyar Péterrel, akinek új formációja az elmúlt hetekben a baloldal szavazóinak nagy részét elszívta, bizonyos baloldali pártokat egyenesen a süllyesztő szélére lökve.

A gyöngyösi választásnak egyébként komoly tétje lesz, mivel a várost négy cikluson keresztül irányító baloldali politikus, Hiesz György nem indul a megméretésen. 

A Gyurcsány-pártiakat ezúttal Végh Attila vezeti, aki képviselőjelöltjeivel együtt látogatott ki Magyar Péter eseményére. A jelek szerint Gyöngyösön nem olyan nagy probléma, hogy Magyar rendszeresen támadja a Végh Attilát támogató Demokratikus Koalíciót (DK) és a Momentum Mozgalmat is. 

Fotó: Végh Attila - Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Meghosszabbította és kiterjesztette a Belügyminisztérium a vörös kódot

Meghosszabbította és kiterjesztette a Belügyminisztérium a vörös kódot

A HungaroMet előrejelzése alapján a Belügyminisztérium vasárnapig meghosszabbította és további vármegyékre is kiterjesztette a hajléktalanok egészségének megóvása érdekében elrendelt vörös kódot - jelentette be a tárca szociális ügyekért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Budapesten.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!