2024. 02. 24. Szombat Szökőnap napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 09:05

Belföld

A főváros hibás pályázata miatt csúszik a csepeli fejlesztés

  • A főváros hibás pályázata miatt csúszik a csepeli fejlesztés

Karácsony Gergely azért bünteti a csepelieket, mert fideszes önkormányzatot választottak - mondta Budapest 21. kerületének országgyűlési képviselője. Németh Szilárd hangsúlyozta, Csepel most egymilliárd forintot bukott, mert a főváros hibásan nyújtott be egy uniós pályázati anyagot. A támogatásból a csepeli gerincutat hosszabbították volna meg.

A csepeli gerincút első szakasza, a Teller Ede út 2012-ben készült el. A tervek szerint meghosszabbítanák az M0-s autóútig, ez a tranzitforgalom elterelésével a kerületi lakosok közlekedését segítené. Az építkezés 2024-ben indult volna, a főváros által most hibásan benyújtott uniós pályázati anyag elutasítása miatt azonban valószínűleg csúszni fog.

Schanda Tamás hozzátette, a beruházás előkészítését Tarlós István elkezdte, és a kormány is támogatta volna.

Karácsony Gergely kampányában még szerepelt a csepeli gerincút fejlesztése - mondta a kerület országgyűlési képviselője.

Németh Szilárd a csepeli önkormányzati képviselőkkel együtt most követeli Karácsony Gergelytől, hogy saját forrásból adjon egymilliárd forintot a fejlesztésre.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vidéki Antifa-tag rongált Budapesten

Vidéki Antifa-tag rongált Budapesten

Az elkövető Jámbor András és Pikó András aktivistája, illetve korábban a tatabányai baloldali polgármester kabinetjének kommunikációs gyakornoka volt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!