2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik túlélték

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

A DK szerint ki kell szorítani az autósokat Budapestről

DK

Gyurcsányék szerint a baloldalon teljes az egyetértés abban, hogy az autósokat ki kell szorítani a fővárosból. Manhalter Dániel, a DK józsefvárosi és ferencvárosi képviselőjelöltje úgy véli, hogy Budapesten autók helyett bicikliknek kellene közlekednie. A DK-s Niedermüller Péter a választások után forgatta fel Erzsébetváros közlekedését - ezzel hatalmas káoszt okozott a belvárosban, de Karácsony Gergely is jelezte már, hogy kitiltaná a Dízel autókat a Budapestről. Közben lassan nincs olyan budapesti útszakasz, amely autóval könnyedén járható lenne.

  • A DK szerint ki kell szorítani az autósokat Budapestről

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Kritikus a hazai vizek helyzete

Kritikus a hazai vizek helyzete

Rekordalacsony a folyók vízszintje az aszály miatt. Siklós Gabriellát, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivőjét kapcsoltuk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!