2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 09:05

Belföld

A DK nem válaszolt, hogy milyen jogi lépéseket tettek

Nem válaszolt, a DK szóvivője híradónk azon kérdésére, hogy milyen jogi lépéseket tettek, Dobrev Klára korrupt, brüsszeli asszisztensének ügyével kapcsolatban. Barkóczi Balázs azt sem cáfolta, hogy az asszisztens kitöltötte hivatali idejét. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk Dobrev Klára asszisztense ellen nyomoz a portugál rendőrség. A párt korábban közleményében azt írta, hogy a szükséges jogi lépéseket megteszik annak ellenére, hogy a szóban forgó munkatárs munkaszerződése szeptember 2-án lejár. Ennek ellenére a politikus európai parlamenti oldalán található információk szerint kitöltötte a szerződésben foglalt két hónapot, az üggyel kapcsolatban felmerül a nyugdíjcsalás gyanúja is.

  • A DK nem válaszolt, hogy milyen jogi lépéseket tettek

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!