2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

„A cigányság eddig színesfémet lopott, most már a gyerekek sem szentek”

Cigányozott a Jobbik egyik helyi önkormányzati képviselője a szombathelyi gyermekrablás apropóján. Az ügy egyik gyanúsítottja év elején a baloldal kampányát segítette. Az MSZP szombathelyi elnöke szerint a Fidesz építette be soraikba.

Baloldali kampányrendezvény február elején Szombathelyen. Az MSZP helyi elnöke, Czeglédy Csaba P. Zoltán aktivistával is beszélgetett. A 31 éves férfi az Együtt–PM szövetség mellényét viselte. A férfit azzal gyanúsítják, hogy részt vett a szombathelyi csecsemőrablásban. A bíróság társával, egy ötgyerekes családanyával együtt előzetes letartóztatásba helyezte. Az MSZP szombathelyi elnöke azt állítja, hogy P. Zoltán a helyi Fidesz ügynöke volt. „Pár hónap alatt kiderült, hogy ez a Zoltán egy beépített ember, többször hazugságon fogtuk, február 3-án volt egy beszélgetés vele többek jelenlétével, egy idő után elismerte, azért küldték, hogy információkat szerezzen. Az volt vele a nagyobb baj, hogy többször is hazudott, a szociális helyzetéről is hazudott, többször is segítséget kért, nem csak tőlünk, hozzám önkormányzati képviselőként is jött fogadóórámra. Többször ellentmondásba keveredve hazudott” – mondta Czeglédy Csaba.

Az Együtt–PM szövetség vezetői nem álltak kamera elé. Közleményt adtak ki, amelyben az áll, hogy P. Zoltán jelentkezését jóval az áprilisi országgyűlési választás előtt elutasították, így sem a Bajnai-pártnak, sem a szövetséges Szolidaritásnak nem tagja. A szombathelyi Jobbik szerint elgondolkodtató, hogy a baloldal együtt dolgozott vele. „Nem szeretnénk hangulatkeltést, nem szeretnénk politikai tőkét kovácsolni ebből. Sajnos, a magyar társadalomnak meg kellett már bizonyosodnia arról, hogy a cigányság eddig fát és színesfémet lopott, most már úgy látszik, a gyermekek sem szentek számukra. Én mint felelős családapa azt tudom mondani, az ügy elítélendő, megbotránkoztató, és Szombathely városára szégyen” – mondta Balassa Péter jobbikos képviselő.


P. Zoltán és társa szerdán vittek magukkal egy újszülött kislányt a szombathelyi kórházból. A bulvársajtó úgy tudja, hogy a nő az öt fiú után nagyon szeretett volna egy kislányt. Teherbe is esett, de elvetélt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!