2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Belföld

A baloldalt segítheti a kormánypárti belharc

A baloldal jelöltjét segítheti Szigetváron a kormánypárti belharc az őszi önkormányzati választáson – a KDNP Baranya megyei elnöke szerint.

Hargitai János Magyarország élőben című műsorunkban azt mondta: sajnálatos, hogy a város alpolgármestere függetlenként a jelenlegi kormánypárti városvezető, Kolovics János ellenében indul a voksoláson.

– Ezzel a nem kívánt állapottal, amit ott sikerült létrehozni, hogy egy pártszövetség két embere egymás ellen indul, nyilvánvalóan megadjuk a lehetőségét annak, hogy egy szövetségen kívüli független jelölt nyerjen. Úgy tudom, hogy akik ott elindulnak, azok mind függetlenek, de hát sejtem, hogy melyikük mögött milyen politikai támogatás van esetleg – mondta Hargitai János, a KDNP baranyai elnöke.


Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!